diumenge, 12 d’abril del 2015

1667-RAJOY INSULTA ALS ESPANYOLS

Amb el que acaba de declarar: Apel·la als sers humans normals, per tal de tornar a guanyar les properes eleccions, ja que segons ell,  la major part d’espanyols  som gent  honrada que treballa i que  mai estaran darrera de demagogs  o populista, - i ells que el seu  partit per cert,  porta el nom de Popular-  o sigui de que els que no votin al PP o els prop de cinc milions d’aurats, els considera com a deficients mentals?.

Però aquest bon home, que no llegeix les enquestes que  és publiquen, si totes li pronosnique de que el seu partit es fotrà la gran patacada?.

I el president de La Rioja  Sanz, promet escoltar més als ciutadans  i recollir les seves propostes i els seus retrets, el que sembla que vol dir de que fins ara, se’ls ha passat per el replà  de l’escala.

Luis Fernanda Rudi, proposa per Aragó: Centre, reformisme,  resposabilitat  i trasparencia. O sigui, com totes les promeses electorals, enraonar per no callar.

Que ho fa de que tots els polítics  no és recorden dels  ciutadans de a peu, només  quan s’acosten eleccions i l’endemà.........si te he  visto, no me acuerdo.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlitg de Voiltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada