dimecres, 22 d’abril del 2015

1686-COM LA MAR, QUE COM MÉS TE, MÉS BRAMA

Per què un no arriba a poder explicar-se,  de que el presumpte delinqüent  Rodrigo Rato, amb  el que arribava a guanyar  cada any, després que va deixar Bankia,  que encara es veu de que no en tenia pas prou, com si fos un pou sense fons i a la vista de les dades que sobre el seu suposat capital han arribat a sortir a la premsa, amb la seva obsessiva dèria, fins i tot malaltissa,  de fer calés a les costelles del què fos, això tot un ex ministre d’Economia e Hisenda, que tenia d’haver predicat amb l’exemple davant dels seus contribuents i per poc, president del govern de la nació.

Doncs amb cinc mesos, ha perdut  tots els càrrecs oficials que gaudia a les empreses vinculades a grans grups del Ibex,  després d’haver estat acusat de delictes per la Fiscalia, com era lo de Bankia i les Targetes Black, hi haver perdut  definitivament el favor de Mariano Rajoy.

Per què i després de Bankia, havia aconseguit entrar a formar part  dels consells assessors del Banc Santander, però que  un  cop mort Emilio Botin -el que l’havia qualificat com el  millor  ministre d’Economia  de la democràcia.   Mare de Déu, com devien ser  de inútils els altres- i que la seva filla i com a successora de presidenta del esmenat banc als dos mesos, ja se’l va treure de sobre, a Telefónica a on el seu amic César Alierta, que quan ell era ministre el va catapultar primer a Tabacalera i posteriorment a president de Telefónica i fins hi tot  de Servihabitat, la Immobiliària de la Caixa i del Fons nord americà TPG i que per tots ells, percebia només que 600.000 euros anuals. Una befa!

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit  de Voltregà    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada