divendres, 10 d’abril del 2015

1663-VAJA TREPA DE POLÍTICS QUE ‘GAUDIM’

Resulta de que el nostre president i que en els governs de l’Ex Molt Honorable va desenvolupar les Conselleries d’Obres Públiques, Economia i com a final Conseller en Cap i malgrat els anys que les va ocupar, mai i segons ell assegurar, no es va assabentar de que el Clan Pujol li feia portar la llufa.

Doncs segons va declarar l’expresident de la Junta d’Andalusia i l’any 2004 Conseller d’Hisenda, José Antonio Griñan al Tribunal Suprem com a imputat, que tampoc es va poder donar compte de que el feien beure a galet amb  lo dels ERE i malgrat els anys que ha arribat a durar, alegant  de que  mai li varen arribar queixes de la Intervenció General de la Junta sobre els pagaments, el que ens demostra fefaentment, que estem manats per una colla de sapastres, que segur que si treballesin en una empresa privada, que en faria de  temps de que ja els haurien fotut a tots al carrer  per ineptes.

I te la barra de declarar de que, el sistema era  correcte, però que l’execució mereix una sanció “penal” i que la actuació de la Conselleria d’HIsenda va ser irreprotxable,  ja que va defensar la legalitat del sistema sobre el que es varen cometre irregularitats  i va  al·legar de que el problema,  va estar només  en la execucíó  dels pagaments en la Conselleria de Col·locació i no pas en al seva de Hisenda. O sigui de que la culpa i com sempre va ser del “manxaire”.  En canvi abans de la guerra, la culpa sempre era del clero.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada