dilluns, 4 de maig del 2015

1710-ANGEL ROS DEL PSC, ALCALDE LLEIDA, “SUMA Y SIGUE”

Doncs es veu de que la seva ex ma dreta en el Consistori Marta Camps, no anava tant desencaminada del tot, quan va fer aquell plec d’acusacions i que ell en canvi, sempre va negar, “de que ell moltes despeses particulars les feia pagar al Ajuntament” i a on es demostra fefaentment de que, tots els polítics, siguin del partit que siguin, de que per ells, Espanya es el seu “Cortijo” particular.

EL  Consistori va pagar rams de flors per la seva dona, nits de hotel del matrimoni o taxis per el seu sogre i no acabaríem i quines factures obren en poder de Anticorrupció.

La partida de menjars, viatges i obsequis,  quasi duplica lo pressupostat:

.Un ram de 12 roses vermelles regalades a l’esposa del alcalde, Neus Bernaus,  amb motiu del aniversari de la seva boda, que varen costar 50 euros.

També l’Ajuntament va pagar  flors per  altres persones alienes al Consistori, tal com va ser la diputada socialista Teresa  Cunillera i per les què també varen abonar 70 euros .

Va abonar les despeses d’allotjament de Ros i la seva esposa  amb motiu de un viatge de fi de setmana a Palma de Mallorca, entre el 11 i 13 de gener del 2013, per assistir  a la presa de possessió de Javier Salinas com Bisbe de Mallorca, de una habitació doble en el Hotel Can Cera, un luxós  palauet  del segle XVI, inscrit  en el casc antic de Mallorca i catalogat com de 5 estrelles i que va costar 520,40 euros i a més a més, Ros va cobrar 175 euros de dietes per el viatge.

Un sopar  per 8 comensals que va costar 351,89 euros a Casa Irene, un dels restaurants més reputats de la  Vall d’Aran,  a on l’ex Rei Joan Carles, freqüentava quan anava a esquiar a Baqueira Beret, a on Ros  i te una 2ª residència a la zona.

I el que faltava per el duro, l’Ajuntament  va abonar les despeses de desplaçament amb  taxi del seu  sogre Santi Bernaus  el 9 de maig  del 2014, per tornar a casa seva, després d’assistir al pregó de les festes locals.

Jo sempre havia sentit a dir: Advocats i Procuradors al infern de dos en dos, Doncs jo hi afegiria:  Polítics, Advocats i Procuradors, al infern de tres en tres i no de dos en dos!.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada