divendres, 8 de maig del 2015

1722-A CONVERGÈNCIA, SEMPRE LI PLOU SOBRE MULLAT

Per què fins ara tenia una fiança de 3.300.000 euros sobre la seva seu del carrer Còrsega i la Fiscalia Anticorrupció, va presentar una petició al jutjat de Instrucció  nº 30 de Barcelona que investiga aquest cas de corrupció política per el cas Palau, en que reclama de que se’ls hi dupliqui o sigui fins a 6.600.000, per “suposadament”, haver-se lucrat  a través de Felix Millet i Jordi Montull, de la espoliació de aquesta Institució, per les “suposades”  comissions de un 4% que es repartien, un 2,50% per Convergència i 1,50% per aquest parell, però com sigui de que aquesta seu, recentment se la venuda, ja que la tenia només en “garantia” i no “embargada,  ara el que és demana és de que li embarguin 15 seus a Convergència, que encara te repartides per tot Catalunya, doncs d’aquesta manera el partit mai es podria vendre aquests locals, tal com ha pogut fer amb la seva seu.
Ara be, resulta de que i segons el Ministeri Públic, que la garantia d’aquests locals  cobreixen només que uns 3.200.000 euros i si la petició del fiscal Emilio Sánchez Ulled prospera, aleshores Convergència haurà  de  buscar una garantia  de més de  3.000.000 d’euros per aquest procés.
I no ha faltat el que tots ja ens esperàvem, que el coordinador del Règim  Intern  i de Comunicació de Convergència Francesc Sánchez, ha acusat a Fiscalia de només buscar un titular amb  aquesta petició d’embargament,  poc abans del inici de la campanya electoral.
Jo crec de que per intentar buscar aquests diners que encara els hi falten, haurien de demanar la col·laboració de Artur Mas, fent servir una part dels diners  que el seu pare tenia a Liechtenstein i l’altre part, al clan Pujol.
Malpensat que jo ja se que en soc de mena, em sembla del tot impossible de que “només” amb les quotes dels militants, Convergència  podes comprar la seva seu del carrer Còrsega i aquestes 15 seus. Però Doctores tiene la Iglesia.
PERE PI CABANES, Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada