dimarts, 12 de maig del 2015

1730-COM ESTÀ EL PATI

Jutgen a l’ex president de la Creu Roja de Banyoles, per abusos sexuals a nens, per el que la Fiscalia li demana 18 anys de presó.

Detingut un candidat de ERC que figura en la seva llista a Puigcerdà, per presumptes abusos sexuals a dos menors de la mateixa localitat -o sigui dels que desitjen la independéncia de Catalunya- .

Segur que en Mas ja ha assegurat que de ser Catalunya independent, aixó mai passaria.

I mireu que acabo de llegir en un diari de l’altiplà, que fins hi tot m’ha fet fregar els ulls per si ho havia llegit malament: Pujol que se hacia el católico y el bienpensante,  mientras todos sabian de que se zumbava a su secretaria. Algunos opinan que tanta hipocresia es el colmo , pero ¿que seria de un pais  sin biombos? Però vaja, deuen ser males llengües.

Pobre Marta i això després d’haver-li donat set fills!

Sobre en Mas: Podia haberlo pensado antes  y no confundir un pais con una maifestación, ni tener nulidades como el asilvestrado  Quico Homs, que si un dia te lo encuentras  en el bosque con un jabalí, tendrias dificultades a cuál de los dos tienes que esquivar.

 Veig de que no soc pas jo sol que tinc mania a l’inefable Quico.

I ja com a final: Duran diu que té tuits guardats en un sobre a cal notari que anirà publicant fins a 50 anys  despres de la seva mort, per tocar els collons a CDC.

PERE PI CABANES

Sant HipòlIt de voltrtegà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada