dilluns, 25 de maig del 2015

1746-SEQÜELES DE LES ELECCIONS DEL DIA 24

Al perdre l’alcaldia de Barcelona en Trias, quan ja es va donar per la pell i va confessar: És trist tenir-ho de dir president, però hem perdut!.  I ja ho va dir en Mas l`últim dia de la campanya electoral en el seu míting tant patètic: Si Barcelona ens dona la espatlla, no sortirem endavant,  doncs es una peça clau  per la supervivència del pols a l’Estat. I al guanyar Ada Colau, posa en dubte a Convergència, del seu procés soberanista català.

I en Mas, va dir una gran veritat quan va agrair tant intensament a Trias per la feina feta durant  el seu únic mandat, de que ha estat sempre al seu costat, ja que va convertir a l’Ajuntament de Barcelona en la Caixa B de la Generalitat, perdonant deutes o assumint inversions que realment corresponien a l’administració catalana i ves a saber si degut a aquestes mesures tan impopulars,  s’han allunyat els barcelonesos d’en Trias.

Llegit en un diari:  Si s’ha dotat d’algun com en Mas  per la Presidència de la Generalitat, no ens ha d’estranyar gens ni mic, del per què  l’Ida Colau no pot ser la alcaldessa de Barcelona. Més  clar l’aigua, sobre la insignificança  que tenen d’en Mas, que ha portat a CiU de derrota en derrota.

Però  ell i com els de Falange, Impasible el ademan.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada