dilluns, 1 de desembre del 2014

1405-JORDI TURULL I DURAN LLEIDA, JA VEUEN BRUIXES

Per què tots dos de CiU, han fet les mateixes manifestacion al uníson, malgrat de que un és de C. I l’altre de U., quan callats, crec de que haurien quedat mes bufons.

En Turull es el Portaveu de CiU al Parlament de Catalunya i es aquell “noi” que va rebre tant cerimòniament i al mateix temps, donar-li la ma de benvinguda, el dia que l’ex Molt Honorable havia fet el gran honor de decidi-se per anar a declarar  al Parlament, per intentar justificar lo de la hipotètica herència del seu pare i que tenien depositada la família feia més de 30 anys a Andorra i que va aprofitar per estirar  les orelles a tots els diputats que li varen “intentar” fer preguntes, com si els acusats fóssin els altres i no pas ell, quan  per cert va ser ell mateix, el que es va auto inculpar el 25 de juliol.

Doncs resulta de que el fet de que enxampessin a la vocal del Consell General del Poder Judicial, Mercé Pigem i Palmés, proposada al seu dia per CiU, ex diputada de CiU en el Congres durant quatre legislatures i membre del seu Consell Nacional, a la frontera i tornant d’Andorra amb 20.100 euros, crec de que ella i com a jurista,  tenia la obligació de saber que portar més de 10.000 euros en efectiu, és un delicte monetari.

Per què que segons aquest parell, tot això, només ha estat que un atac soterrat  contra Catalunya –no us recorda això mateix lo de Banca Catalana?-  i de que aquesta senyora es víctima de la “guerra bruta” i persecució política, òbviant  la seva trajectoria de servei públic -com si aixó fos una patent de cors, per passar-se per el replà de l’escala les lleis i tal com fa també en Mas- i tot degut al conflicte actual a compte del proces soberanista i de que només han anat per ella.

Encara que Duran Lleida assegura de que viatjar amb aquesta quantitat de diners, “estèticament es un error”.  Doncs jo crec de que més aviat, es un “delicte”.

Potser va ser que sense ni ella donars’en compte, “algú” els hi va introduir dins de la seva cartera aquests 20.100 euros?, segons la versiò d’aquests dos seus  “companys de viatge”?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de VBoltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada