diumenge, 7 de desembre del 2014

1421-EL GOVERN DEL PP, O VIU D’IL•LUSIONS O CREU EN MIRACLES

Tret de la premsa: El govern Central confia de que “Santi Potros”, torni a la garjola,  doncs espera de que el Tribunal Suprem, el proper dia 16 fixi una postura definitiva que resolgui  les discrepàncies entre dues Seccions de la Audiència Nacional, sobre si és correcte o no, descomptar  de les penes de temps en presó, que algun etarres ja han complert a França.

És ben curiós, de que Espanya varem entrar a la Comunitat Europea, doncs ens varen vendre,  de que tenien la seguretat absoluta de que viuríem millor que abans, però resulta de que escoltant les seves  no sempre  afortunades recomanacions, com per exemple va ser la anul·lació de la Llei Parrot, que ens em fotut un tip de treure de la presó i tornats a posar amb circulació. a tot un munt de violadors, pederastes i sobretot d’assassins de la banda ETA.

I que ara que nos es trobin i que és el més segur de tot, de quan vulguin tornar  engarjolar amb en Santi  Potros, que no els hi passi com amb  l’assassí en “De Juana Chaos” que quan el varen voler tornar a detenir per fer-lo tornar a la presó, els  va desaparèixer, fent-los pam i pipa!.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada