diumenge, 7 de desembre del 2014

1418-LA VANGUARDIA DEL DIA 6 DE DESEMBRE: Pimes i independéncia

“Segons llegeixo, un centenar de pimes s'han unit per combatre l'independentisme que está domi- nant tota la vida social i mediáti­ca. Sembla que n'hi ha que perden la por de quedar malament amb el poder imperant.
En aquest tema, els nostres dirigents polítics s'equivoquen. Haurien de mirar -sobretot el partit que ens governa- de deixar-nos respirar i opinar sense condicionar-nos. El més curios és que els problemes ciutadans són molt diferents dels que ens explica el Govern: tirar endavant, pagar les factures, la feina i tota la problemática que repre­senta viure a Catalunya.
No aniria malament que ho tinguessin en compte els nostres dirigents, que fa més de dos anys que ens están inflant el cap amb uns plantejaments queja arriben al límit de la saturado, i llavors ja es converteixen en propagan­da sense mesura i en un pensa- ment únic.
El Govern de CiU ha de pen­sar en tots els qui vivim a Catalu­nya. No només en els fidels, els arrauxats i els convençuts. I aqüestes pimes, saturades del pensament únic, són una bona prova de tot aixó que dic. Si el Govern no fa un gir en la seva preocupació, podem anar cap a 1'abisme. Se li pot escapar tot de les mans i ningú en voldrá la culpa.
RAMÓN RIU CODINACH “
Comentari d’en Pere Pi Cabanes:
Com podeu comprovar, un altre que toca de peus a terra i pensa el mateix que jo,  que en Mas, en lloc de viure d'il·lusions i fantasies de moment irrealitxables, el que  hauria de fer es dedicar-se a governar de debó, però per a tots els catalans i deixar-se de fer volar coloms, perdre i fer-nos perdre el temps intentant convertir Catalunya en una mena de “Ínsula Barataria” (recordeu el Quixot), i malbaratar els nostres diners, en lloc d’invertir-los en el que prioritariament necessitem els catalans. Per què no podem els ciutadans fer fora del poder als gobernants que no funcionen com a tals, com passa en la major part dels paísos demòcrates, sense necessitat d’haver d’esperar les següents eleccions? (Recordeu el Japó i Islàndia).

 Es pot arribar a ser tant hipòcrita, o pallús, com ahir assegut i  rient dins del cotxe i com a copilot,  al costat del Rei d'Espanya, país del que se'n vol emancipar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada