diumenge, 28 de desembre del 2014

1460-ARTUR MAS HA DIXIT

La única cosa que se li ha sentit a comentar per fi al nostre President, un cop es veu quan va escoltar el discurs de Nadal del Rei: Que s’havia felicitat de que Catalunya fos un “problema” per el Rei, quan  jo crec realment, de que el veritable problema per Catalunya es ell, doncs  després del èxit de la manifestació  de la Diada de fa un parell d’anys, es va voler aprofitar de la mateixa, ja que  es va convertir de cop i de volta com un furibund independentista, quan tots sabem de que ni Convergència, ni en Pujol  i ni ell, mai ho havien estat, però es veu de que es va sentir Moisès, ja que fins  tot, ho va voler plasmar o immortalitzar, en un cartell de propaganda de CiU, a on ell imitava la posa de  Charlon Heston en la seva pel·lícula Los Diez Mandamientos i veig que no soc pas jo sol que penso el mateix, doncs la periodista Victoria Prego li reconvenia al escriure: Ho ha entès tot malament. No es que Catalunya sigui un problema. El que és un problema, el que està passant a Catalunya que es molt diferent . La pretensió dels dirigents independentistes  de voler presentar com un desig quasi unànime  dels catalans que no ho es de cap manera, a tot tirar dels 1.800.000 ciutadans del Si-Si, del 9-N.

Abans de la nostra guerra incivil a Catalunya, existia un partit polític  que se’n deia Estat Català  i que un  setmanari satíric de la època, L’Esquella de la Torratxa, sempre va assegurar que tots els seus militants haurien cabut en un taxi, ja que mai més s’ha sentit pas a parlar del mateix.

PD: Sabeu quin és el sou a la Caixa de la Cristina, la esposa del Urdangarin, a on hi porta ja treballant fa 21 anys? doncs va començar amb 66.000 euros anuals i actualment ja en cobra  247.000 o sigui més de tres vegades el que guanya el president del govern.

I se’l mereix aquest sucós sou, per les seves dots professionals o únicament per què era la filla del rei?, que per cert he sentit a dir i a més de un client de la Caixa, de que aquest Entitat Bancària, es destaca, per què fins i tot et cobren comissió únicament per respirar. Quan em va ser presentada fa temps la delegada de la mateixa al meu poble, em vaig atrevir a dir-li, si ja ho sabia de que la seva empresa, tenia   fama de ser l’usurer més gran del Reino.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada