diumenge, 7 de desembre del 2014

1422-DE QUINDOS, COM SEMPRE SOMIANT TRUITES

Insta Inutilment, a les petroleres a abaixar preus  i reclama de que no s’aprofitin  de la  caiguda del preu del barril Brent, per poder augmentar els seus  marges de benefici.

Pero no hi ha una Llei de la Competència que prohibeix de que les empreses es posin d’acord per poder manipular els preus? cosa que tothom està d’acord de que es el que han fet Repsol, Cepsa i BP i que son les que  encapçalen  el mercat espanyol.

Diu que l’Executiu està disposat a introduir més competència en el sector. Però a qui volen enganyar? Si per fer aixó que ara diu, quan únicament existia  CAMPSA i van donar  llibertat per instal·lar noves gasolineres, per cert i per aquest mateix motiu, els usuaris no ens varem assabentar de res, essencialment en els preus, com ara.

I el més vergonyos del cas, es que tots els governs de torn sempre han admés, mirant cap a un altre banda, de que a la que pujava el preu del barril de pètroli, el mateix dia ja el feien repercutir en el preu de venta a les Estacions de Serveis, quan tots sabem de que a Espanya, sempre tenim una reserva mínima de tres mesos de proveïment del petroli, o sigui que aquests tres mesos, ells fent el murri, ja consideravem que l’estoc existent, l’acabaven de comprar aquell mateix dia.

I es de que realment, vivim en el país  dels pillastres.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada