dissabte, 6 de desembre del 2014

1417-TENIM LA JUSTÍCIA QUE ENS MEREIXEM?

El govern del PP acaba d’aprovar de que el ministre de l’Interior, podrà intervenir els telèfons i sense necessitat  d’avisar al jutge.

Al jutge Baltasar Garzón quan va encetar el cas Gürtel, al tenir escoltes telefòniques “il·legals”, li va costar al seva carrera i ara en canvi el jutge que porta aquest mateix cas, ben ve que les aprofita aquestes suposades il·legalitats.

Els correus electrònics de Miquel Blesa, que varen sortir a la llum pública fa un any, ja tenen destí, doncs son prova en el cas Bankia, segons l’Audiència Nacional que ara els considera de “transcendència social” al desestimar  el recurs de Miquel Blesa en sentit contrari.

Precisament aquests correus, formaven part de la instrucció  del cas Blesa  que dirigia el magistrat Elpìdio Jose Silva en el jutjat d’instrucció nº 9 de Madrid. Aquest jutge va ser condemnat  per un delicte de prevaricació continuada, per les decisions que va prendre en aquest cas a 17,5 anys de inhabilitació. La Audiència Provincial de Madrid, va declarar nul·la a la incorporació d’aquests correus a la causa.

En canvi ara, la Secció 3ª  de la Sala Penal de la Audiència Nacional,  ha decidit de que aquesta documentació deu utilitzar-se  com a prova per el cas Bankia  que actualment instrueix  el jutge Fernando Andreu, doncs reconeix  que la intervenció dels  correus electrònics, es un acte perfectament possible com acte de investigació  jurisdiccional .

Ara a veure quan els carcamals que es varen cobrir de glòria quan  varen inhabilitar al jutge Silva li aixequen aquesta iniqua sanció, malgrat de que ja es diu que, no hay peor sordo, que el que no quiere oir, o el que deien els de Falange abans de la nostra guerra incivil, El Jefe nunca se equivoca!.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada