divendres, 5 de desembre del 2014

1414-MÉS DE UN CENTENAR DE PETITS I MITJANS EMPRESARIS CATALANS NO VOLEN LA INDEPENDÈNCIA

Doncs acaben de constituir l’Associació d’Empresaris de Catalunya, per alertar dels possibles riscs econòmics d’arribar la independència.
Els seus impulsors consideren de que el discurs secessionista, de cap manera es representatiu  de lo que tots els empresaris catalans pensen, doncs segons ells, formar part d’Espanya i de la Unió Europea, es avui dia i més que mai, per el creixement de la nostra economia i el progrés dels catalans. “Catalunya ha se seguir formant part d’Espanya”.
El seu vicepresident en Josep Bou, evidència que des de la Plaça de Sant Jaume, únicament s’està governant per una tercera part de la societat catalana,  per què no ens equivoquem  diu, s’està creant ja dues Catalunyes.
I en Marià Ganduxer el seu president, informa de que Empresaris de Catalunya, es presentarà oficialment el 11 de desembre, doncs aquesta Associació agrupa a empresaris, directius i professionals lliberals i que neix davant la necessitat de que el seu teixit econòmic, compti  amb una associació que expressi les seves preocupacions sobre els perjudicis reals que ens podrien portar una secessió a  Catalunya. 
PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

PD: Ves quina casualitat, jo aquest escrit l’he redactat després de dinar i l’he enviat amb  el meu fill, per tal de que al vespre i tal com em fa sempre, me’l pengi al Blog, doncs avui i al programa d’en Josep Cuní a 8TV, ha  entrevistat amb  aquest senyor Bou, per tractar d’aquest mateix tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada