divendres, 13 de febrer del 2015

1560-EL CONSELLER SANTI VILA, HA PIXAT FORA DEL TEST

Aquests impresentables que governen a la Generalitat i per desgracia dels catalans, ja què son com un pou sense fons, doncs es veu de que és pensen que Catalunya es com aquella vaca que mai acaba la llet i que contínuament es pot anar munyint, per què no en tenen prou de que ja som i que en fa de temps, la  Comunitat amb més impostos i a més a  més els més elevats de tot  Espanya, la que està més endeutada i la que “gaudeix” de  més retallades i la seva feina, enlloc de intentar resoldre els problemes més peremptoris dels seus súbdits, es  buscar qualsevol collonada -que diria en Pla-  per inventar-se nous impostos i ves quin se li ha acudit aquest bon senyor i tal com  feia l’Abate Simón, en la Revista humorística La  Codorniz de la època franquista, demostrant la seva poca o nul·la  visió política, ja que tots sabem de què quan  s’acosten noves eleccions com serà aquest any, tots els que governen anuncien  baixades de impostos, tal com està fent actualment  el PP, el que sembla demostrar de que finalment aquestes mesures tant impopulars, serà la banderilla definitiva, per tal de que  per fi, Convergència se’n vagi al Cel.

Senzillament de que, el transport privat, ha de subvencionar al transport públic i s’ha quedat tant tranquil, després de pronunciar aquesta bajanada.

És de que ell es tant ignorant, malgrat l’alt càrrec que ocupa, que encara  no s’hagi assabentat que de sempre els mitjans de transport privat, és el que “gaudeix” dels impostos més elevats com son: Quan es compra el vehicle, un terç del seu cost son impostos. El preu dels carburants, més de la meitat son impostos. Sobre el cost de l’assegurança, hi ha un 21% de IVA. A partir del cinquè any ja s’ha de passar l’ITV, quan el cotxe encara te tacte de nou i només per benefici dels concessionaris de les ITV  -i per aquest simple motiu, ja no m’estranya gens ni mica que l’Oriol Pujol s’emmerdés amb  els tripijocs de les ITV, per la qual cosa està imputat per dues vegades-. Després l’impost anual dels Ajuntaments de  Circulació, que al seu inici se’n deia d’Aparcament, fins que algú els va fer donar compte del seu anacronisme de donar aquest nom a aquets impost, si ja feia anys de que a cap ciutat no hi havia forma humana de poder  aparcar-hi de cap manera. I el peatge de les autopistes, quan al restant d’Espanya,n’estan lliures.

I una suggeriment i per tal de donar exemple. Per què no s’anul·len tots els cotxes oficials i els pares de la Pàtria, comencen ja a utilitzar únicament també el transport públic i així sabran fefaentment  el pa que si dona?.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada