dimecres, 18 de febrer del 2015

1570-A L’AUDIÈNCIA NACIONAL, ES POT ARRIBAR A PERDRE UN SUMARI?

Aquestes coses, crec de  que  només poden passar a la Justícia espanyola, ja de per si prou desprestigiada. Com es pot arribar a justificar de que el Sumari, precisament  per l’aclariment de la destrucció dels discs durs dels ordinadors de Bárcenas i que foren destruits per el PP, s’hagin extraviat?.

I a on es deuen deixar guardats o arxivats aquests documents que puguin estar a l’abast de qualsevol desaprensiu, ja que tot sol de cap manera pot haver marxat del seu lloc, per què ja diuen, “pensa  mal i no erraràs” i a qui beneficia únicament tot aquest guirigall?, doncs jo crec de que només als que ja varen destruir els discs durs.

Però tant malament van de calés tota una Audiència Nacional, que no puguin ni tant sols disposar de uns simples armaris metàlics, però que es puguin tancar degudament i quina clau algú  n’hauria de ser el responsable o es millor aplicar allò de, “embolica que fa fort”.

Ara que estic segur del tot, de que per  aquesta negligència, cap ni un dimitirà ni tampoc es farà càrrec de la responsabilitat per aquesta pérdua tant infantil.

PERE PÌ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà
Aquest escrit ha sortit publicat als diaris LA VANGUARDIA i ARA el 20/02/2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada