divendres, 27 de febrer del 2015

1589-QUICO HOMS I COM ELS DE FALANGE, “INASEQUIBLE AL DESALIENTO”

Per què malgrat de que El Consell de Garanties Estatutàries (CGE),  l’òrgan consultiu que avalua la  adequació a la Constitució i al Estatut de les lleis que emanen del Parlament, va fotre un inesperat cop a les “Estructures d’Estat”  que impulsen tant CiU com ERC, ja que els 9 juristes  consideren i en tots els casos i per unanimitat  que la majoria de les iniciatives pactades per la desconnexió amb Espanya i que va anunciar Artur Mas, son il·legals, doncs no troben emparo ni en el Estatut ni en la Constitució.

I aquest dictamen del “Consell” es sorprenent,  per què la majoria dels seus membres varen ser anomenats per CiU i ERC  i quan la consulta del 9-N en canvi  la varen declarar legal, li faltar temps al Quico, per manifestar que per el Govern, qualsevol pronunciament  del Consell de Garanties es de obligat compliment.

Malgrat tot això, ara el Govern anuncia una ofensiva a Europa  contra la sentencia del Tribunal Constitucional, encara que l’Homs ja va manifestar que no sabem com es vehicularà aquesta protesta.

I què esperen que els hi diguin a Europa?, doncs com les vegades anteriors, de que aquest tema es un assumpte exclusivament intern entre Espanya i Catalunya i una vegada més,  se’n rentaran les mans, com Herodes.  O potser això qui realment ho va dir va ser Pilatos?, però que consti,  de que segur que Herodes, també se les rentava les mans.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada