diumenge, 22 de febrer del 2015

1577-EL PP CONTRA CIUTADANS

Diuen els mitjans de comunicació d’avui diumenge,  que el  PP ha decidit carregar a fons contra l’emergent partit d’Albert Rivera,  Ciutadans. La immensa majoría majoría dels espanyols de 2015 volen un canvi polític, i rebutgen la continuitat. Ho saben des de fa temps els sociòlegs, els politics, els assessors, els empresaris, els banquers i els mitjans de comunicació. Per això estan cercant un nou actor polític que pugui encarnar aquest canvi, una persona que tingui capacitat de lideratge, que sigui telegènic, que parli bé i que tingui carisma. I sembla que el lider de Ciutadans, no els fa pas escarafalls als “poders fàctics”.
Alguns dirigents del PP, i també de UpyD, coincideixen en que, darrere de la repentina irrupció d’Albert Rivera en el mapa polític espanyol, hi ha un interés dels poders econòmics i financers, que ténen el control dels grans mitjans de comunicació, per a promocionar al lider de Ciutadans, com alternativa assenyada a Pablo Iglesias, de Podemos, que també puja amb força amb el seu neomarxisme-chavista, però que inspira la major desconfiança a l’establishment.
És per això que el PP el qual, com és de suposar, no vol baixar del burro, ni del poder, i vol seguir vivint del cuento tot el temps que pugui, ara s’ha adonat que un partit fins ara regional, Ciutadans, ha començat a pujar com l’escuma en la política nacional. Per això ja ha començat a posar en marxa el seu exèrcit desqualificador, començant per Sáenz de Santamaría, a l’efecte d’expulsar del pòdium al recent nouvingut i seguir venent que el PP és el millor. Diuen altes instàncies del PP: “No és que volguem anar contra Albert Rivera com a persona, és que fins ara no estava en el mercat polític i ara hi comença a estar. Per això combatrem a Ciutadans i els hi donarem llenya”.
I en aquesta batussa entre partits abans de les eleccions, sabeu de què pensen acusar a Ciutadans, entre altres coses? Que no té Programa !! !!  I que és català, com si per el PP, ser català, sigui un crim.
En canvi, el PP sí que en té de programa… el que succeeix és que se’l passa per aquell lloc que no sona quan l’hi convé, com per exemple en les darreres eleccions, quan el va abandonar flagrantment i va adoptar, sense embuts, el de la Merkel per als països del sur d’Europa.  Això sol, ja el deslegitima totalment com a força política vàlida i representativa pels espanyols i, en un país autènticament democràtic, no és el cas d’Espanya, se l’hauría forçat a celebrar noves eleccions d’immediat, abans de que consumés la seva rendició incondicional a Alemanya.

JORDI PI SOLSONA

el  fill del meu pare

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada