divendres, 20 de febrer del 2015

1574-AL CIRCUL EQÜESTRE, VAREN ESTIRAR LES ORELLES A XAVIER TRIAS

Doncs amb aquesta benvinguda, va rebre el seu president Borja Garcia-Nieto, a l’alcalde de Barcelona, que havia acceptat la invitació d’aquesta selecta entitat,  per promocionar-se en pre campanya electoral: Que no et despisti la independència. Barcelona es una gran ciutat d’Espanya. Barcelona es una gran ciutat metroplitana que trascendeix  de  qualsevol concepte de independència. No permetem de que el debat independentiste  afecti al destí de la ciutat.

Al peu de la reformada Diagonal i davant de la classe empresarial present, Trias  va voler fer gala  de la seva destresa en esquivar  situacions  incòmodes i li va contestar sobriament: De cap manera li vaig a contestar del que vostè vol.

Després de passar per el mal trago inicial,  es va mostrar conciliador al descriure per exemple  que Madrid, una ciutat com Barcelona, vol col·laborar al destacar la capacitat de la ministra de Foment, Ana Pastor, per arribar a acords amb  Santi Vila.

Ara es veu que Trias se ho deu haver encomanat d’en Mas, doncs ja no es recorda del que va declarar amb un periodista, un any abans de ser anomenat alcalde: Es va definir  com un catalanista, nacionalista, socialdemócrata però  NO, INDEPENDENTISTA i en canvi no ha tingut complexes per respaldar l’aventura  de Mas al llarg del seu mandat, situant al Ajuntament a la proa del projecte independentista del president. Va ser el primer Consistori en oferir el seu padrò per elaborar  el cens de una consulta que mai va existir, va liderar als  municipis que respaldaren  al cap del executiu català  en el seu desafiament al Tribunal Constitucional  i abans havia subscrit  la declaració de soberania aprovada en el Parlament 

Em fa l’efecte de que en Trias al final, també haurà de menjar cues de pansa.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada