dimarts, 24 de febrer del 2015

1582-L’ESPETEC HABITUAL DELS “PARES DE LA PÀTRIA”

Com el president del Congrés dels Diputats pot permetre una vegada més, l’escena vergonyosa de cada ple, de que a la que acaben de “llegir” –en lloc de parlar- tant únicament el president del govern com  el cap de la oposició, el 95% dels diputats fotin el camp esperitats, doncs a tots de cop els hi venen unes ganes boixes de anar a pixar, segons ells sempre acostumen a justificar-se. El meu avi sempre m’havia dit de que quan un te el cul llogat  no seu quan vol i un ha de sortir de casa sempre, pixat, cagat i menjat.
 Vostès s’imaginen de que això mateix podes succeir de que en una empres privada, que de cop això passés amb els seus empleats, com per exemple la SEAT, quan estant funcionant la sèrie?. Segur que com  a mínim, els hi obren un expedient per tal de poder acomiadar-los.
 Ells no cobren un sucós sou i moltes més altres mamandurries i que ells mateixos es varen auto concedir, que  no es puguin estar quiets i assentats al seu escó com a bons minyons i mentre dura el debat i només ja tornen quan han de anar a veure quin dit apujarà el seu portaveu, per anar tots com un ramat a votar, però  el que els hi ha ordenat  o com han pescat a la seva vicepresidenta la inefable Celia Villalobos, que estava jugant  amb el seu ordinador durant el debat.
 És el que jo he dit sempre que tant el Congrés dels Diputats com també el Senat, que no serveixen pas per res, tret de atipar i a costa dels nostres impostos a tota una trepa de menjapans e impresentables Pares de la Pàtria.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada