dissabte, 21 de febrer del 2015

1575-ÀNGEL ROS ALCALDE DE LLEIDA PER EL PSC, SE LI HA VIST EL LLAUTÓ

Doncs ha denunciat davant la Fiscalia per “injuries”, a la seva ex ma dreta des de feia més de 10 anys Marta Camps, ja que la mateixa l’ha denunciat judicialment, per carregar factures desorbitades i injustificades  al Consistori.
 Camps acusa al alcalde  per haver-se gastat 1.500 euros  en dietes en un viatge a Xina, o 36.000 euros per la compra de 400 fulards i 300 corbates per obsequiar a alts càrrecs del Consistori. Però a Lleida hi han  400 alts càrrecs al Consistori?
 Ara el que m’ha deixat garrativat, és quan Àngel Ros i a la TV va declarar per justificar-se, de que els regals havien sortit només a uns 40 euros a cada un, doncs jo me preguntat que si dividim els 36.000 euros per 40 euros, quans  milers d’obsequis va poder fer aquest Alcalde.
 Camps, va acusar al alcalde de tractar als funcionaris del Consistori amb sistemes quasi mafiosos, coaccions i pressions, hi ha assegurat de que te al seu poder més documents que demostren  greus irregularitats i desconegudes del equip de govern de Lleida.
 Àngel Ros va recalcar que comptava amb las confiança del primer secretari dels socialistes catalans Miquel Iceta, cosa que Marta Camps li va retreure a Iceta, de que el partit s’hagi bolcat en  protegir al Candidat de Lleida, tolerant les irregularitats i mirant cap a un altre cantó, enlloc d’estudiar  les seves denuncies  que posen en dubte la gestió de Ros al Ajuntament.
 Això em recorda de que en el primer ajuntament democràtic del PSC a Granollers, població  a on hi vivien els  meus pares i eren veïns de l’Oscar qepr, un asturià arrelat de feia anys a aquesta ciutat i que m’havia honrat amb  la seva amistat, que era el regidor de Hisenda i va denunciar al alcalde algunes coses que ell no veia gaire clares en al concessió de la recollida d’escombraries i com que l’esmenta’t alcalde no ni fa fer ni cas, ell aleshores va demanar  amb en Josep Mª Sala, secretari d’Organització del PSC -i que va acabar condemnat a la presó per el cas Filesa- que quan vingués a Granollers el volia veure.
 Efectivament un dia que és va desplaçar  a Granollers i li va dir a l’Oscar, oi que em vares dir de que em  volies veure? Es treu el seu DNI de la cartera i li ensenya i li diu: doncs veus ja m’has vist!.  Aleshores  l’Oscar es va treure el seu carnet del PSC, l’estripa i li va fotre per la cara.
 L’Oscar va dimitir i mai més va voler saber res, del seu partit de tota la vida.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada