dimarts, 4 de novembre del 2014

1367-ARTUR MAS COACCIONA LA LLIBERTAT DELS CATALANS

Vist avui (4 de novembre) al telenoticies de TV3: Una central de telefonistes trucant a ciutadans per a convocar-los el 9N a assistir als punts escollits per a la votació (no autoritzada), a les 8 del matí, a fi i efecte d’acupar les taules assignades i obligar-los a fer una feina que no els correspon, vulnerant els més elementals drets fonamentals dels ciutadans.
Una convocatoria electoral, s’ha de fer OBLIGATÒRIAMENT PER ESCRIT a cada persona dessignada per a ocupar el càrrec públic corresponent, com és servir en una taula de votació. L’Artur Mas, com que tota aquesta operació ha estat desautoritzada per activa i per passiva pel Govern Central, a fi de cobrir-se l’esquena de responsabilitats (Ah, carai! parlant de mi, no ric!), incórre en una nova il·legalitat, substituint l’obligatoria convocatoria per escrit, que retrata al convocant, per una dessignació verbal feta per telefonistas, suposant, penso jo, que això coaccionarà psicològicament als ciutadans, “motivant-los” a deixar-ho tot, i córrer apresuradament cap a les taules, no sigui que, de no fer-ho, els poséssin una multa.
Els ciutadans han de saber que NO TÉNEN CAP OBLIGACIÓ D’OBEÏR AQUEST NOU ATROPELLAMENT DE LES LLIBERTATS INDIVIDUALS DELS CIUTADANS DE CATALUNYA, PERPETRAT PER AQUEST NEFAST GOVERN DE LA GENERALITAT. De la desobediencia d’aquest avís, no se’n pot derivar cap tipus de responsabilitat cap els ciutadans, ni civil, ni molt menys penal, que no obeeixin la “convocatòria verbal” amb la que els han citat si, en lloc d’anar a fer de “vocals forçats”, o el que sigui, de les taules, es queden a casa o se’n van d’excursió.
Si el sr. Artur Mas vol gent que vagi a les taules i li faci feina administrativa il·legal, que hi vagi ell mateix, en Quico Homs, en Mas-Cullell i tota la seva camarilla de consellers, o que ho encarregui a voluntaris que, de ben segur, no n’hi han de mancar, en lloc de comprometre als ciutadans d’a peu amb les responsabilitats penals que podéssin derivar-se de la desobediencia al Tribunal Constitucional, ja que ells seríen els “braços executors”. Si, ja sabem que a CIU, ERC i acòlits, es vanen i “suposen” que no arribarà a aplicar-se cap sanció penal a ningú, com aquell que encén una espelma a Santa Llúcia. Però de fet, si el Govern Central vol, pot fer-ho. Quines penques! Fins aquí podíem arribar!
Un president que pretén escudar-se darrere dels seus ciutadans per a esquivar conseqüències “perilloses” per a la seva integritat física, en lloc d’afrontar les responsabilitats dels seus actes en primera persona, com ja va passar l’any 1934 amb el govern de Lluis Companys. Una persona d’aquesta catadura política, no és vàlid ni per a governar Catalunya, ni per a ocupar cap càrrec polític.
Els ciutadans de Catalunya, no ens hem de deixar manipular per cap Govern de la Generalitat de tendències dictatorials, ni per cap de les organitzacions satèl·lits que li fan de claca (i algunes, a la vegada, “li fan el llit” a l’actual president), com l’ANC, l’Omnium i d’altres.

Sóm i serem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada