dilluns, 17 de novembre del 2014

1386-NOTICIES FRESQUES DE CATALUNYA

Segons una enquesta de un diari del altiplà, el 76,30% dels catalans que no varen anar a votar el 9-N, haurien votat que NO.

Esgarrifeu-vos, el president que cobra més de totes les Comunitats Autonomes, tenim el trist privilegi de que és el català, només, 144.030 euros anuals. Al llegir-ho suposo que els pobres que cobren el subsidi de  400 euros mensuals (això els que el cobren, i no els hi ha retirat per “manca de calers”, perquè ja sabem que la nostra flamant Generalitat només té calers pel que volen, per les altres no, “la culpa és de Madrid”) i de que amb aixó han de arribar a final de més, se’ls hi deuen remoure les tripes.

Es clar que l’Ex Molt Honorable, quan va debutar de president de la Generalitat, ja ens va prometre que els catalans, mai pagariem impostos més elevats que el restant dels espanyols i es ben veritat perquè Catalunya també som la Comunitat amb  els impostos més elevats i amb moltes menys prestacions que les altres. Però en canvi es va descuidar d’ informar-nos, de que el president seria el que cobraria més de tot Espanya.

I el periodista en Jaime Peñafiel, també ha donat el nom i també en un diari de l’altiplà, de la “fulana” del mateix, Maria José Bargallo. Aixó si que es el que menys m’hauria esperat, tan católic i a més a més, amb  7 fills. I això que la Marta ja ho sabia i de vell antuvi, de que ell ja li havia assegurat de que el seu amor se’l tenia de repartir entre ella i Catalunya.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada