dijous, 27 de novembre del 2014

1401-QUINA VIVALES, L’EX-CONSELLERA MARINA GELI !

Doncs resulta que sí. La sra. Marina Geli ex consellera de Salut, ha decidit abandonar el PSC, PERÒ NO L’ESCÓ QUE OCUPA al Parlament de Catalunya. És clar, d’allí lés de on i surt el sou mensual i “parlant de mi, no ric”. Però, per a ser conseqüent, si abandona una cosa, ha d’abandonar l’altra, perquè l’escó, el va aconseguir per ser del PSC. Emperò, noi…els calers, són els calers.
Afegeix que l’escó el mantindrà, de moment, fins a finals d’any, una decisió que revisarà, diu, a començaments del 2015, en funció del “calendari electoral” (¿?).
Excuses de mal pagador. Hauría de ser OBLIGAT PER LLEI, des de sempre que, si un polític decideix abandonar una formació a la que pertany (fet completament lògic, si aquesta ja no acompleix les seves expectatives, un és lliure de marxar o no, com desitgi), però a la vegada, HA D’ABANDONAR IMMEDIATAMENT TOTES LES PREBENDES (carnet, escó, etc.) DE QUE DISFRUTA DEGUDES AL SEU PARTIT. Després, si va a una altra formació, ja les tornarà a aconseguir, si rep els vots necessaris. Què és això d’aquesta la deixo i aquella l’agafo?
Vaja demòcrates de tota la vida que pul·lulen per les postres terres ! I algú es pot creure que en la Catalunya independent dels srs. Mas i Junqueras, aquestes pràctiques polítiques tan poc ortodoxes, no es faríen?

JORDI PI SOLSONA
(el fill del meu pare)
BARCELONA - SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada