dilluns, 24 de novembre del 2014

1394-ELS PEDERASTES DE L’ESGLÉSIA DE GRANADA

I es el cas tropecientos i si aquesta vegada ha portat tant enrenou, es únicament per què un dels afectats s’ha atrevit a posar el seu cas en coneixement del Papa Francesc.

Ara be, aquest bon Sant Pare ja es va pronunciar fa  molt de temps i tornant de un seu viatge a Terra Santa que ja va dir taxativament: El celibat  NO es norma de fe, el que sembla que vol dir de que per el dia de demà, ja ha obert una escletxa sobre aquest espinós tema.

Aleshores, per què conservar aquesta relíquia tant antiquada i sobretot tant antinatural. Quan Nostre Senyor va crear l’home i la dona i fer-los diferent en el seu sexe, segurament que ho devia fer per un motiu importantíssim i que si no ho recordo malament ja en parla la Bíblia amb el seu  Creced y multiplicaos i que la Església Catòlica sempre n’ha fet el  seu cavall de batalla.

L’Església Romana exigeix el celibat al seu clero: La Església Primitiva mai va prohibir el matrimoni al seu, doncs la majoria dels Apòstols eren casats.

I en la Església Ortodoxa, fins avui dia, els Sacerdots  i Diacs poden ser casats.

I des de quan es va implantar aquesta rucada?, doncs se la va treure del seu caparronet  el Papa Siricio el segle IV al Concili d’Elvira i jo crec i sempre al meu modest criteri, de que una llei implantada  per un home, per molt Sant Pare que fos i amb tot el meu respecte, la pot anul·lar totalment un altre Sant Pare i  crec de que el més adequat, seria  l’actual Papa Francesc i que es deixés com optatiu.

Com aclariment, les Esglésies Ortodoxes provenen de les comunitats cristianes inicials fundades en regions del Mediterrani oriental, pels apòstols de Jesús, Sant Pere va anar a Roma,   però els altres apòstols es varen repartir per altres zones geogràfiques.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat a EL 9 NOU de Vic, el 28/11/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada