dimecres, 5 de novembre del 2014

1370-PER QUÈ EN MAS, ENLLOC DE LA “CASTANYADA” DEL 9-N, S’HA NEGAT SEMPRE A CONVOCAR ELECCIONS?

Jo el que no he arribat a entendre mai, és que podent convocar legalment unes eleccions anticipades a Catalunya, s’ha entestat en voler fer entrar el clau per la cabota i per dues vegades ha preparat, diguin una “consulta”, díga-li un “referèndum”, o díga-li una “no consulta”, quan ell ja sap de sobres de que aquestes  no tenen cap força legal i que lògicament al final no li serviràn per res, o es que ara ell és vol fer el màrtir i així passar a la història? per qué la època dels màrtirs fa temps que ja han passat de moda.

Ell te tant poc sentit comú, com crec de que hauria  de tenir per lo menys tot un president de una Comunitat Autónoma, que enlloc d’enfrontar-se sistematicàment  i tot plegat per res, amb  el govern Central, quant tant sencill que ho te, ja que això si que legalment la llei li permet de convocar elecciones i aleshores tots els ciutadans de Catalunya i sense cap mena de basarda per possibles enfrontaments, els que vulguin, puguin anar a votar lliurement.

O es que ell, ja es veu a venir la gran patacada que les enquestes li anuncien per Convergència de que rebrà en unes properes eleccions, després d’haver-se destapat el cas del  clan Pujol?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada