dimarts, 3 de març del 2015

1596-PERE PUJOL FERRUSOLA, DESAUTORITZA A LA SEVA MARE

Al comparèixer davant  la Comissió d’Investigació sobre el cas Pujol al Parlament de Catalunya, doncs ha assegurat solemnement de que cap dels germans va de cap manera,  amb una ma al davant i l’altre al darrera.

Ara tots els germans es veu de que porten la lliçó ven apresa, ja que tots unànimement, han manifestat que el fet de portar el cognom Pujol, ja és un motiu més que suficient per tal de que avui dia siguin perseguits, cosa que després de tot ja els tocaria després de tants anys de prepotència i nepotisme, per cert per tenir la gran sort  de dir-se de cognom, Pujol Ferrusola.

El president David Fernández, una vegada més ha tornat a fer pena hi ha quedat en evidencia, doncs ens ha tornat a comparèixer exhibint una altre samarreta -es veu del seu gran estoc que en deu tenir- i aquesta vegada era de color violeta o sigui del color que abans en deien els  missaires, de color“misteri”, que per cert se les ha tingut i de valent, amb del representat del PP. És lògic, ell es de la CUP.

I després no ha faltat la representació habitual  del llepaculs d’en  Jordi Turull de CiU, que tal com ja va fer amb la compareixença  del patró  Jordi Pujol, s’ha aixecat per anar de seguida a donar la ma i rendir-li “pleitesia”, al seu antecessor en el seu actual càrrec de Portaveu de CiU al Parlament,  l’Oriol Pujol.

Al meu  modest criteri, aquestes tres compareixences han estat una vegada més i com  totes les Comissions Polítiques, una forma com una altre de perdre i fer perdre el temps, per què mai han  resolt ni resoldran mai, res de res.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada