dimarts, 17 de març del 2015

1623-EL JUTGE VIDAL, JA COBRARÀ PER “LOS SERVICIOS PRESTADOS”

Doncs el govern ja li està buscan un forat a Vidal, el jutge suspés durant tres anys per el CGPJ, al haver redactat un projecte de constitució catalana, per què l’Executiu autonomic, mantè ”converses encara que no tancades” amb ell, per el seu ingrès a l’àrea de Justicia, però mai a les Estructures d’Estat .

Tot aixó i malgrat les fortes ganes que te Vidal de entrar en política, ja que afirma que ja te tres ofertes i sembla que més aviat es decantarà per la de ERC,  per la ciutat de Barcelona i de les que de cap manera se’n amaga, doncs jo ja em faig càrrec que d’alguna manera ha de intentar fer bullir l’olla i  més després de la seva inexplicable relliscada, impròpia de tot un jutge que ve deu saber de fins a on podia arribar i el que li podía permetre, el règim intern dels mateixos, durant le seves hores lliures.

Llegim en un altre diari digital:

El juez Vidal se incorporará al Govern para diseñar las estructuras de Estado judiciales

El juez Santiago Vidal, recientemente suspendido durante tres años por el Consejo General del Poder Judicial por participar en la redacción de una constitución catalana, negocia con el Govern su incorporación como asesor al departament de Justícia.
El exmagistrado de la Audiencia de Barcelona estará al frente de un nuevo consejo de justicia que se ocupará de "planificar" y "diseñar" las estructuras de Estado vinculadas con este ámbito. Esta decisión la comunicó hace unos días tanto al presidente de la Generalitat, Artur Mas, como al jefe de la oposición, Oriol Junqueras.
Según Vidal, su cargo tendrá un "perfil técnico", un hecho que le permitirá mantener la "transversalidad" y la "independencia" que espera preservar como juez. Esta tarea la llevará a cabo durante los próximos seis meses, hasta que se acabe la legislatura. Tras el 27-S, ha explicado Vidal, su futuro volverá a estar "abierto".
Asimismo, el juez ha rechazado concurrir como número dos de la lista de ERC en Barcelona, que encabeza Alfred Bosch, ni en ninguna otra candidatura. No obstante, Vidal ha añadido que no descarta cerrar la lista "de forma simbólica".

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada