dilluns, 23 de març del 2015

1639-INSISTEIXO, DE QUE COSTA MENYS D’ATRAPAR A UN MENTIDER......

Us recordeu de quan fa poc temps, el somiatruites que tenim per president de la Generalitat i traient pit i confirmat per el seu escolanet el Quico Homs, ens asseguraven que de cap manera les inversions a Catalunya havien baixat, malgrat el seu soberanisme,  sinó tot el contrari, que havíem superat al restant d’Espanya?, doncs ara els hi acaba de sortir, el tio Paco con las rebajas.

Els empresaris catalans atribueixen  la caiguda de les inversions al soberanisme.  Culpen a la “inestabiliat” per la independència, la perdua de 600 milions d’euros en poc menys de un any.

El Govern va revelar la setmana passada, que mentre la inversió estrangera a Espanya va pujar més de un 9%, les xifres de captació de fons d’empreses arrelades a Catalunya, van anar amb direcció oposada  fins a caure  un 15,8%. Fins i tot a València han pujat més del  300% comparat amb l’any anterior.

Unes dades que el secretari d’Estat de Comerç  va evitar relacionar directament  com el desafio independentista, però en canvi si que ho varen fer els membres d’Empresaris de Catalunya  -una  plataforma crítica amb el procés  independentista- que aglutina a més de un centenar de executius i responsables de Pymes catalanes, que consideren de que aquest projecte independentista, ha generat inquietuds i forts dubtes als inversors estrangers a la vista de la estratègia  del president de la Generalitat ja que ofereix  forts dubtes, sobre el futur polític i econòmic de Catalunya.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada