diumenge, 22 de març del 2015

1635-ALGUNES DE LES “PERLES” DE UNIÓ, ENVERS A CONVERGÈNCIA

Malgrat de que Duran Lleida, mai ha estat Sant de la meva devoció, doncs crec de que ja fa masses anys que només viu de la política o sigui a càrrec dels nostres impostos, el que li permet i segons males llengües asseguren, de poder tenir reservada  una suite al Hotel Palace de Madrid durant  tot l’any.
 “Artur Mas s’està quedat arraconat i sol  i sense parar de perdre votants i en canvi CiU amb Jordi Pujol que era de Centre, sempre va tenir capacitat majoritària per poder pactar amb tothom i culpa a Mas  de la seva deriva suïcida. Ara estem sols en un extrem i dramàticament allunyats dels nostres votants i solament podem pactar alguns assumptes amb ERC  i sempre amb el dubte de si al final van a complir a  trair-nos.
 Amb David Madi varem tenir diferencies, però ell sempre sabia el que és feia i en canvi el Quico Homs es una autentica nul·litat -veig que no soc pas jo sol que pensa exactament això mateix del esmentat-  ja que les decisions que de un temps ençà està prenent Convergència, son contraries a qualsevol intel·ligència  política.
 Unió esta totalment convençuda de que CiU tindrà un terrabastall o daltabaix, a les eleccions municipals  i com a pròleg  de la gran patacada que va a patir  a les eleccions autonòmiques anunciades per el 27-S  i no tenen cap dubte de que continuant units amb Mas, els portarà al fracàs i a la seva extinció.
 A Mas li manquen les quatre  nocions de fons sobre el que és un Estat  i sobretot el que és realment la política. Ja ho veieu, un altre que vol ensenyar  al  seu pare a fer fills.
 Unió veu impossible la independència i acusa a Mas d’haver caigut en el populisme de eslògans de venta fàcil com és per exemple, España nos roba.  
 Acusen de irresponsabilitat, quan el president i els seus col·laboradors, animen al incompliment de la llei o ells mateixos son els primers en incomplir-la, doncs de cap manera  poden saltar-se el que diu la Constitució.
 Unió te enquestes pròpies en que els hi atorguen entre 7 i 9 diputats en el cas de que es presentessin en solitari, doncs creuen de que les eleccions municipals certificaran la seva impressió de que CiU avança cap al abisme, per què si Convergència aposta per la independència, malgrat de que sigui amb subterfugis,  nosaltres no podem continuar fent equilibris”.
 I per avui, em sembla de que, para muestra vale un boton, encara que en son molts més  que no pas un de sol.

PERE PI  CABANES

Sant  Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada