dimecres, 4 de març del 2015

1598-HISENDA ES NEGA A FER L’INFORME DE LES DONACIONS DEL PP QUE LI DEMANA EL JUTGE PABLO RUZ

Hisenda es nega a calcular la liquidació fiscal que correspondría al PP per les donacions il·legals que hauría percebut el 2008, com li va ordenar el jutge Ruz. Hisenda manifesta que no pot fer l’informe que li demanen, perquè diuen que aquestes donacions ESTÀN EXENTES DE TRIBUTACIÓ! O sigui que un organisme oficial, i res més i res menys que Hisenda, es pot negar a obeïr les ordres d’un jutge. Facin-t’ho vostès o jo, i ja veuran el què els hi passa!
El cert és que aquesta arbitrarietat d’Hisenda no és inòcua. Resulta que el jutge Ruz, que està a punt d’abandonar l’Audiència Nacional perquè, oh casualitat! “algú” s’ha preocupat de treure a concurs ràpidament aquesta plaça, per a que la ocupi un magistrat “més antic” i així, fer marxar al jutge Ruz a la major brevetat. Ruz tenía la intenció de decidir sobre el cas Bárcenas de forma imminent. 
Doncs aquesta negativa per part d’Hisenda impedirà, amb tota probabilitat, que Ruz pugui decidir sobre els papers de Bárcenas abans d’abandonar l’Audiencia.
Si això no és posar pals a les rodes i “presuntament” entorpir flagrantment una investigació judicial amb clara finalitat partidista, favorable al PP, no sé còm classificar-ho. A més, DONACIONS EXENTES D’IMPOSTOS? Escolteu, jo també les vull!
Aquest comportament rebel d’Hisenda, ens el deixaríen fer també als ciutadans d’a peu? O més bé sobre nosaltres cauría “tot el pes de la Llei”? I diuen que la Llei és igual per a tots!
Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada