dijous, 12 de març del 2015

1616-ESQUERRA REPUBLICANA ENVÍA ALS SEUS “HOMES DE NEGRE” PER A VIGILAR A L’ARTUR MAS

Doncs diuen els mitjans de comunicació, que Esquerra Republicana a nomenat tres “experts” (això són com els “Homes de Negre” que envía Brussel·les als països que accepten “rescats”), els quals s’encarregaràn de “supervisar” els avanços d’Artur Mas en les Estructures d’Estat.


Voleu dir de que no vivim al país dels disbarats? A on s’ha  vist de que un partit de la oposició, sigui precisament el que  anomeni legalment o sigui a tres més a  viure a les nostres costelles, per tal que supervisin els “avanços” en Estructures d’Estat  del somiatruites que tenim per president del govern, que dona la impressió de que ja actua com si governes la República Independent de Catalunya, quan tots sabem i de bell antuvi, de que i malgrat els seus desitjos es un somni impossible, ja que segons la Constitució i en cas de proclamar-se unilateralment i tal com pensa fer-ho ERC, l’Exèrcit està autoritzat  legalment per intervenir-hi.
Us recordeu quantes hores va durar la darrera República Catalana que va proclamar el malaurat Lluis Companys el 6 d’octubre del 1934, en que i per aquest motiu, tot el Govern de la Generalitat va ser condemnat a 30 anys de presó i sort varen tenir de que a les eleccions del febrer del 1936 va guanyar el Front Popular i tots ells foren amnistiats?.
 I en canvi Mas, ha endarrerit el pagament a 9.500 titulars de renda mínima  per percebre la ridícula quantitat de 475 euros al mes per pal·liar la seva pobresa i a  més a més, ha endurit els requisits indispensables per obtenir-la. I d’això se’n diu tenir  sentit social  de un govern?.


I el ex Ministre  de  Defensa Jose Bono ens ha assabentat  en el seu segon volum de les seves memòries, de una conversa que Mas va tenir en un despatx amb Rodríguez Zapatero  el 2006 que li va dir: Tu vete poniendo más dinero,  que yo voy quitando lo de nacion al Estatuto. El que sembla demostrar de que el recent independentisme d’en Mas, ha estat  només qüestió de  peles i no pas de ideals, per què jo encara no he llegit enlloc, de que Mas desmenteixi lo que assegura Bono. 
Senyor Más, amb aquests “amics” que vostè es tria, no li calen enemics!

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada