dissabte, 21 de març del 2015

1633-EN QUÈ ES VAREN FER SERVIR ELS FONS “PRIVATS” DE LA FEDERACIÓ DE MUNICIPIS DE CATALUNYA

L’Audiència s’ha cobert de “glòria”, amb la seva sentència sobre el tema, ja que només cal fer un  petit esborrany sobre em que se’ls anava gastant el seu president l’exalcalde de Sabadell  Manuel Bustos i malgrat apart estar imputat en casos  de corrupció com el cas Mercuri, que li va faltar temps en intentar treure pit al  conèixer l’esmentada sentència, sort de que el fiscal Fernado Bermejo te previst  recorrer al Tribunal Suprem, que tots confiem que anul·li, aquesta atzagaiada que clama al Cel.
 El 94% dels fons de la Federació de Municipis,  son quotes i subvencions aportades per ajuntaments i altres administracions pùbliques, aleshores a Sant de que, a la que aquesta ingressa els diners i per obra i gràcia del Esperit Sant,  es converteixen en “privats”?
 Entre 2010 i 2012, es va embutxacar 24.000 euros en sobresous i al marge, els Mossos d’Esquadra anoten de que en va percebre 10.134,27 entre gener i octubre del 2012  per “altres conceptes”.
 Va sufragar una “caldereta” amb la seva companya sentimental Montse Costa i una diputada estant de vacances i entre 2011 i 2012, es va reventar 5.061,71 entre  esmorçars i sopars privats aixi com  festes d’aniversaris.
 Entre els imports  que per els investigadors resulten inexplicables, son les mariscades del ex dirigent del  PSC amb la seva esposa, ex alt  càrrec incriminada  de Sabadell i la Federació.
 Un sopar entre una empleada del Consistori i el seu marit, la varen fer constar com amb “periodistes”.
 Un dinar amb  la seva esposa i els seus sogres en una marisqueria de la Barceloneta la va pagar amb diners de la Federació, com també una altre en un restaurant de Gavà,  a on Bustos i Costa  es varen interessar per el convit de la seva boda.
 Fins i tot un dinar amb Xavier Sardà i amb l’obsequi de un pernil, per agrair-li un article  del mateix i a on vanagloriava  la actitut políitica de Bustos a l’ajuntament de Sabadell.
 En fi i no acabariem.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada