dimarts, 4 d’agost del 2015

1907-HISENDA ES RATIFICA EN EL ‘CAS RATO’

I desmenteix a l’ex ministre i desmunta del tot les seves al·legacions, que va formular quan es va negar a declarar, però “assegurant” de que l’Agència Tributaria, és desvinculava de la denuncia contra ell.
 Segons el director de la mateixa Santiago Menéndez, l’Agència confirma de que l’escàndol Rodrigo Rato, iniciat fa quatre mesos, com autor de presumptes delictes fiscals i  blanqueig de capitals, no ha  fet res més que començar i ja han enviat un segon informe al jutjat de Instrucció  nº 31 de Madrid que dirigeix  Antonio Serrano-Arnal i que porta el cas,  per què ja han començat a revisar els  40.000 documents incautats  en els registres del seu domicili i despatx, doncs ja han començat a trobar noves  probes que incriminen a Rato i que reforça’n la denuncia inicial  .
 Per  mi va dir,  es sorprenent i dur com a funcionari de l’Agència, veure segons quina mena de comportaments, similars a Rato.
Treballem en aquest assumpte fa molt de temps  i no hi va haver cap mena de precipitació i ho fem amb independència i professionalitat i de cap manera es pot arribar a utilitzar de forma partidista.
 Només l’any passat, hi varen haver 1800 accions de entrada, com el cas de Rato
 En el registre, la Inspectora cap de la Oficina Antifrau, Margarita Gárcia-Valdecasas,  ja va oferir a Rato  que no baixés del seu domicili, per què al carrer hi havia  moltes càmeres i malgrat l’avís, va ser ell el qui va decidir fer-ho.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada