dimarts, 11 d’agost del 2015

1924-ERC DEMANA SUPRIMIR LA GUIA DELS CARRERS DE BARCELONA ALS BORBONS

ERC s'afegeix a Colau, l'alcaldesa de Barcelona, contra els símbols monàrquics. La llista dels carrers als que ERC proposa canviar els noms és llarga, i hi figuren algunes de les artèries més emblemàtiques de la ciutat.
El que no comprenen aquesta colla d'anti-tot, és que fer això comporta un problèma i unes despeses innecessàries a empreses i veïns dels carrers afectats, els quals es veuràn obligats a canviar sobres, impressos, planes web, tarjes de visita, etc. però res de tot això importa als organitzadors d'aquesta desmesura. Ells, a la seva ceba. Ja ho ha dit algú: "els politics no vénen a solucionar problèmes dels ciutadans, sino a fer que aquests s'acomodin a la forma de pensar dels polítics".
Jo aconsellaría a Ada Colau que, seguin el costum dels novaiorquesos en Manhattan, si finalment, es decideixen pel canvi de noms, poséssin als carrers UN NÚMERO. Així mai més tindriem edils al que els molestés el nom d'alguns carrers, com als musulmans els "ofen" que a les escoles on porten els seus fills, hi trobin crucifixos.

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada