divendres, 14 d’agost del 2015

1933-INTENT D’APARTAR A DOS JUTGES AFINS AL PP, DELS CASOS BÁRCENAS I GÜRTEL

I que jo dubto de que se’n puguin sortir, mentre la Alta Judicatura estigui nomenada, com fins ara,  per els partits politics.

La acusació de la Associació Observadora del Drets Humans, ha formulat la primera recusació dels magistrats  Enrique López i Concepción Espejel, de la que es presentaran  en la causa  dels papers de Bárcenas,  i a on s’investiga  si el PP s’ha finançat durant 18 anys i mitjançant una Caixa B, es basa de que aquest ha estat designat com a “ponent” en que s’acusa i entre altres persones  vinculades i depenent del Partit Popular -dos tresorers i dos gerents-  de delictes  dels que podria derivar-se a més a més, responsabilitat civil del PP en caire lucratiu, ja que ni López ni Espejel reuneixen per aquest motiu, els requisits de la transparència  necessària al haver estat recolzats en el seu dia, per el seu actual nomenament,  i el també  apropament  públic i manifest envers el PP, ja que crebantaria  el dret de jutge imparcial, per els interessos  personals i professionals que hi mantenen.

I en quant a Concepció Espejel, la acusació fa esment. de que només cal estudiar per sobre, la seva trajectòria professional, per entreveure  amb la magistrada recusada, la relació que en un  munt d’ocasions ha tingut l’esmentada amb el Partit i sobretot amb la seva secretaria general, Maria Dolores de Cospedal, per lo que deu a la major part de la  seva carrera professional, al partit  que ara ha de jutjar, la seva comptabilitat opaca.

I que també a traves de la seva “amiga” la Mª Dolores, Concha, tal com la va esmentar, va rebre fa molt poc,  la Gran  Cruz de San Raimundo de Peñafort.

I en quan a López, l’acusació destaca de que ha participat en actes del Partit i que  a més a més, ha participat amb més de 50 Cursos de FAES.

I els dos també  estant recusats, per el Cas Gürtel.

I EL QUE ACABA DE DECLARAR ALS 89 ANYS, EL DICTADOR FIDEL CASTRO: Nunca dejaré de luchar  por  la paz y el bienestar de los seres humanos.

És que als seus opositors  i els milions de cubans que viuen en la misèria, no els  considera humans?

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada