diumenge, 30 d’agost del 2015

1964-EL PERIÓDICO DEL 30 D'AGOST - DIENT LES VERITATS, ES PERDEN LES AMISTATS


Dos escrits, que ha sortit publicats en un diari de Barcelona, per cert un dels que està fortament subvencionat per la Generalitat.

Noves eleccíons a Catalunya
 les terceres en només cinc anys. Des de que Artur Mas està a la Generalitat  als catalans ens ha embarcat en una permanent ines- tabilitat i¡ en una constant tensló politica. És sabut -com les en- questes del mateix Govern han confirmat- que la majoria dels ca­talans ens sentim espanyols. ¿A què ve llavors això? ¿Per què Mas està generant aquest conflicte poli- tic? El 27-S els catalans tenim una gran oportunitat d'independitzar- nos d'Artur Mas, de posar fi a tanta incertesa, tensió i divisió social. Ja seria hora.

Llegeixo sovint  expressions

com «les votacions son la festa de la democracia», amb les quals es vol justificar que qualsevol as- sumpte ha de ser sotmés a vota­do, si no ja no existeix aquesta tes­ta. Pura demagogia, com gairebé tot. ¿Es va sotmetre a votació adoptar l'euro com a moneda de curs legal, o el rescat d'entitats bancáries? En democrácia no tot se sotmet a votació, en demagogia potser és una practica habitual. Per tant, oblideu-vos del suposat dret a decidir, que no existeix en cap ordenament jurídic mundial, i, per favor, dediqueu-vos a governar i no a enredar un poble a qui tenen per ignorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada