dimarts, 1 de març del 2016

2517-L’ANC DIU ALS FUNCIONARIS, QUE ACATAR LA DESCONEXIÓ NO ES DELICTE

Doncs que ho preguntin amb en Mas, la Ortega, la Rigau i que ara hi han afegit al Homs, per la costellada del 9-N, ja que per la qual cosa, tots quatre estat empaperats per el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que de mals de cap no els en hi faltaran i sobretot per fer el pinxo, tal com va fer em Mas, volen intentar fer un paper de homenet, quan va dipositar la seva papereta a la urna i sobretot davant  de TV3, que  va recalcar clarament, doncs se li devia escalfar la boca, que això havia estat ell el que ho havia organitzat i en canvi quan va tenir d’anar a declarar i com que es devia cagar als calçotets, va assegurar de  que tot va ser, cosa de voluntaris.

En canvi l’informe de l’ANC els recorda de que actualment ser investigat, abans imputat, de cap  manera significa que s’ha comès cap delicte.

Però no els avisen de que podrien ser acusats de prevaricació, desobediència, sediciò o rebelió. Així que: COMPTE AMB EL QUE FEU, FUNCIONARIS! Perquè als que vindràn a buscar, si procedeix, serà a vosaltres, no als de l’ANC que han fet l’informe! Els que us hi jugareu el tipus sereu vosaltres, no els de l’ANC, perquè els que haureu d’actuar sereu vosaltres, no ells.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada