dimarts, 1 de març del 2016

2519-EL GOVERN DE LA GENERALITAT, TORNA A FER EL RIDÍCUL

Perquè al so de timbals i platerets i després de les eleccions del 20-D, ens varen fer saber la fausta nueva, de que a partir de 18 mesos per fi, Catalunya sería independent.

Però ara be la veritat del compte, ja que no se pas amb quins calés compte per posar en marxa  el Nou Estat, per què el 25 de febrer ja varen demanar un préstec al Govern Central  de 2.042   milions d’euros i ara resulta que es veu de que ja han fet curt o el que jo he dit sempre de que tenen les  mans foradades i son un pou sense fons, perquè acaben de tornar a demanar un avançament de 700 milions de euros, per tal de poder fer front a la paga extra de juny dels seus funcionaris.

Algun dia podrem arribar a saber en què realment es gasta els diners aquest Govern de la transparència?.

Perquè Oriol Junqueras, el flamant nou Conseller de Economia ja ha enviat  a Madrid  una delegació  per tal de demanar aquesta xifra, a compte del sistema de finançament, però que correspondria no abonar fins el juliol, per què Hisenda anteposa  al compliment dels seus  compromisos  en els plans econòmics  financers, proveïdors  i senda del dèficit, que Catalunya mai ha complert.

Els “representants” catalans i per més Inri,  també ha demanat autorització al Govern Central, la conversió del deute  de un crèdit de 100 milions d’euros que,li va atorgar el BBVA i que fa temps  que acumula problemes  d’impagament i amb quantiosos interessos de demora, però en aquest cas el deute l’emetria l’Estat, ja que Catalunya i de bell antuvi, te dificultats per poder trobar finançament  en els mercats internacionals. I es pensen aquestes lluminàries de la Generalitat que, quan tinguéssin la independència, llavors els mercats internacionals es posarien a donar-los-hi crèdits i diners a dojo? Vinga, home, que ja fa temps que ens afaitem!

O sigui que, Visca Catalunya Lliure!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada