dimarts, 22 de març del 2016

2571-LA MERKEL, MIMA ALS SEUS PENSIONISTES

O sigui exactament igual tal com ens fa en Rajoy, però aquest  crec de que enlloc de mimar-nos,  el que fa  es enfotre-se’n del mort i del que  el vetlla, per què considerar de que un  augment del 0,25% es per tal de que no perdem poder adquisitiu, quan la trista realitat es de que en concret ens han augmentat 1 o 2 euros mensuals, que ni es noten a la nostra butxaca, o sigui son de la llarga.

En canvi la Merkel, augmenta  el 4,25% a les pensions del  Oest del país  i el  5,95% a les del Est i la seva meta, es arribar a unificar les pensiones de les dues antigues Alemanyes.

I això de que a Alemanya  son 20,6 milions els jubilats, quan a Espanya  érem  “només” 9.257.263 el 2015.

La ministra de Treball ha informat, de que aquest augment ha estat possible  fundamentalment degut al bon estat del mercat de treball i el creixent augment  dels salaris, o sigui com a Espanya de que els sous, cada vegada son més  baixos.

Aquest increment,  igual que l’anunciat per l’esmentada ministra de Treball, permetrà escurçar  la bretxa  geogràfica que existeix en el mapa de les jubilacions, des de la reunificació  d’Alemanya.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada