dimecres, 30 de març del 2016

2589-JUNTS PEL SI I LA CUP, AL FINAL COM GAT I GOS

L’independentisme català, encara no sap com començar a desobeir a les institucions espanyoles. En ple enfrontament entre Junts pel Si i la CUP, la mesa del Parlament   no ha decidit sobre si ratifica o no la resolució soberanista dle 9-N, que establia un termini de 30 dies  per explicar que ni la Càmara  ni el el Govern es sotmetrant  a les decisions del Tribunal Constitucional  i que ja va ser suspesa per el pròpi  Alt Tribunal.

Com quasi sempre succeeix amb la política catalana, es va fer de una manera força extravagant. La CUP va presentar una mociò  per obligar a Junts pel Si  -la coalició de CDC i ERC- a ratificar la resolució independentista després de mesos de dlacions per part del Govern, doncs hi ha “dubtes” sobre la seva “legalitat” i sobretot per part de CDC que és molt més prudent que no pas ERC, respecte al ritme de desconxió amb Espanya.

Ho demostra també l’expresident Mas, que desde que la CUP el va descabalgar,  demostra en cada acte públic que està dolgut, doncs ell sempre  havia somiat ser el Mesías que porti la independència de Catalunya, o sigui somiant truites.

Las portaveu del Executiu català Neus Munté, també  va criticar la gesticulaciò de la CUP amb la moció ò de ratificació i per demostrar el mal malestar de CDC amb els antisistema, ja que va afirmar de que no creu de que cada  15 dies, el Govern hagi de passar una revàlida al Parlament i ara espera el desenllaç del enfrontament entre Junts pel Si i la CUP.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada