dilluns, 21 de març del 2016

2566-LES RETALLADES DEL CATSALUT

Salut deixarà de pagar 22 milions anuals d’euros al Hospital General de Catalunya i a la Clìnica del Vallés, ja que segons el Conseller de Salut Toni Comin -sembla que els triïn- no renovarà  els convenis vigents amb els dos centres privats amb ànim de lucre, el que en roman paladino vol dir exactament, de que s’augmentaran encara més, les ja llargues llistes d’espera per què aquests convenis eren precisament per paliar les llistes d’espera  i descongestionar els hospitals  públics de la zona.

Comin va defensar la decisiò del seu departament  i el va qualificar com el pas mès important  en termes de reforçar  el caracter pùblic del sistema sanitari, sense ni pensar de què  i els  malalts que es fotin,  a les ja interminables llistes d’espera.

Cosa que també espera fer-ho amb l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelons, de titularitat privada, per tal d’estalviar-se els 58,9 milions d’euros anuals del Departament de  Salut.

El Conseller va justificar aquesta mesura, que forma part del pla de xoc social que varen pactar Junts pel Si i la CUP, amb l’argument tant infantil, de que  no es te d’escapolir ni un sol euro del presupost públic, cap els beneficis de una empresa privada.

I desprès ens surt el president de la Generalitat que fent-se l’homenet, s’ofereix per acollir uns milers de refugiats. Aquesta Generalitat no té solució: cada vegada tenen més penques. Que reconeixin d’una vegada que els calés que no pagaràn als Hospitals, se’ls rebentaràn en sobiranismes i independentismes, home! Tot menys invertir per a solucionar els problemes reals dels catalans! Que ja us coneixem herbetes, que us dieu marduix!

PERE Pí  CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada