diumenge, 13 de març del 2016

2545-TOTS ELS ESPANYOLS SOM IGUALS DAVANT DE LA LLEI?

Segons la Constitució SI, però a la hora de la veritat NO, o la darrera “alcaldada” política, doncs tots sabem de que a Espanya, quan una persona queda sense feina, la seva obligació legal és apuntar-se a la oficina del atur i durant una temps ja determinat per la llei, cobrarà el corresponent subsidi i quan se li acabi el termini, és quedarà a la lluna de  València, si mentre  no ha trobat feina..

No direu mai a qui això a Espanya de cap manera .li pot succeir?, doncs únicament a la casta que porta per  nom el de polític,  per mi la professió avui dia més desprestigiada, per que ja fa molts anys que ja vaig llegir de que a Espanya, als partits polítics se’ls havia donat massa poder o potser ells mateixos se’l han pres, per què les mamandurries que a favor seu i que ells mateixos s’han auto concedit, no te fi ni compte i aquest nou, per mi,  ja es el curull de les penques i la pocavergonya.

Però com que Fraga ja va dir fa anys, de que Espanya era diferent, ara resulta de que els polítics de la anterior legislatura, que han deixat de ser diputats i de moment i per qual cosa no han trobat encara feina, dels nostres impostos se’ls hi regalaran, per exemple a la senyora Anna Mato, la quantitat de 53.000 euros i a Eduardo Madina, el que va desbancar com a possible Secretari General del PSOE en Pedro Sánchez, 33.000.

Voleu dir de que no ens han pres per el pito del  sereno?.

Des de quan  aquesta trepa poden disposar de diners públics en els beneficis que ells mateixos s’han auto concedit?.

Ah i en Pedro Sánchez va dir per la Tele, de que aquesta mesura la trobava correcta. Segur de que ja tirava l’aigua cap el seu molí i pensant en el seu de pervindre, per  ell del dia de demà.

Jesucristo dijo que habíamos de ser hermanos, peró no primos.

PERE PÍ  CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada