dilluns, 28 de març del 2016

2586-ARTUR MAS I PAGANT LA GENERALITAT, VA ASSEGURAR ALS “VOLUNTARIS” DEL 9-N

I mitjançant l’ampliació de una pòlissa, de “segur d’accidents” a la Companyia AXA, a 1.317 col·laboradors que varen treballar el 9 i 10 de novembre, amb la mateixa cobertura que els funcionaris de la Generalitat, per la qual cosa sembla de que hauria d’assumir la seva pròpia responsabilitat  en la celebració de la “consulta”.

Acotxat per 400 alcaldes i 2.500 manifestants en una exhibició impudorosa de pressió a la justícia,  Artur Mas va declarar el passat mes d’octubre davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya  que instrueix la causa  del 9-N,  com a únic promotor  polític, de la pseudo consulta celebrada aquell dia, malgrat de que ell va declarar que la seva execució,va quedar exclusivament en mans de “voluntaris”, sense que cap autoritat del Estat ho impedís.

Cosa que també ho varen declarar, segurament de que tots ells assessorats per els seus advocats, la Joana Ortega, la Irene Rigau i el Quico Homs, que estant acusats de delictes contra la desobediència, usurpació de funcions, prevaricació  i  malversació de cabdals públics, per haver desobeint  la sentencia del Tribunal Constitucional, que suspenia la consulta del  9-N  per utilitzar  recursos públics  per portar-la a terme,  entre d’altres el pago de  urnes, paperetes i cartelleria.

A més a més, es va repartir una carta amb la capçalera oficial de la Generalitat, en la que s’exhortava als ciutadans a participar en la consulta i que va costar  250.000 euros.

L’escrutini posterior, va llençar  un balanç paupèrrim  per en Mas i els seus, sempre tenint en compte de que “només” el 35%  dels catalans convocats, varen anar a votar.

I ara pretenen encara un altre referèndum, si amb les dues eleccions posteriors, les autonòmiques i les generals que han tingut lloc, els partits independentistes de cap manera han obtingut cap majoria absoluta, ja que en Mas confiava amb un mínim de 100 escons i es va tenir  de conformar  amb Junts pel Si, amb 62 escons i ara a dependre dels de la CUP, quan en les eleccions anteriors entre CiU i ERC ja n‘havien obtingut  72.

El problema dels personatges com l’Artur Mas és que, com no han gestionat mai res de res, es pensen que els calés de la Generalitat són seus i se’ls poden gastar en el que vulguin, sense haver de donar explicacions a ningú. Per això, als catalans ens passa el que ens passa. I si a sobre els votem...

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada