dimarts, 8 de març del 2016

2532-LA INÚTIL TASCA D’EN MAS, EN LA REFUNDACIÒ DE CONVERGÈNCIA

De moment,  es planteja tancar la Fundació  CatDem,  després dels casos del 3% i del Palau .en el que ja està emmerdada fins el coll, junt amb el tresorer de Convergència que també ho era de CatDem,  Daniel Osàcar, ja que de moment ja deixa la seva emblemàtica  seu del carrer Casp.

El partit estudia desprendre’s en els propers mesos, del seu principal foc d’investigacions ja que segons la transformació que condueix en Mas,  condicionarà  la forma que adopti.  O sigui com sempre tot lo que toca en Mas, son de la llarga.

El partit ha venut recentment, la seva sumptuosa seu del Carrer Còrsega que va comprar a Enher, l’any 1998 per 625 milions de pessetes. Ara bé,  seria  curiós saber de on varen sortir les misses per poder gastar-se aquesta fortuna, doncs no crec pas de que fos una altra “deixa” de l’avi Florenci, ni tampoc de les quotes dels militants, un cop abonades les despeses habituals del partit, que haguessin pogut arraconar aquesta xifra.

Doncs per exemple del PP, sabem que en vàren pagar  del seu local del carrer Gènova de 6.666 m2, 40 milions d’euros, per la qual cosa varen demanar una hipoteca a  Caja Madrid que  els hi va ser denegada i la varen concertar al final amb el Banc Popular.

El procés  de refundació  de Convergència  fins i tot podria implicar  un canvi de nom del partit, ja que en les dues darreres eleccions no varen pas utilitzar el seu nom habitual de Convergència..  .

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada