divendres, 23 d’octubre del 2015

2130-UN “MODERADOR” A TV1, QUE NO SERVEIX PER RES

En aquesta cadena, habitualment, cada setmana i cap a la matinada i amb català, fan unes tertúlies a on hi prenen part 6 persones, sempre les mateixes, 3 independentistes fins a la  medul·la, que volen fer entrar el clau per la cabota  i els altres tres, “anti”.

El moderador, es veu de que encara no s‘ha assabentat, de que si parlen dues persones a la plegada, els televidents no ens assabentem, de res de res, però mai els hi ha dit res i és el que succeeix més sovint.

Doncs ni ha dos de tertulians, que s’enduen la palma i que sempre son els mateixos, que  s’han de posar a  sobre quan parla un altre, una, que  es una senyora dels independentistes i l’altre un  noi també del cantó dels independentistes i la meva impressió es de que ells dos, es creuen ser, els únics  en possessió de la veritat.

Jo particularment i de tant en tant, prenc part com invitat, en una modesta tertúlia els diumenges a Radio Voltregà, anomenada L’hora del Vermut, a on al principi el moderador alguna vegada ens tenia de tallar per aquest fet de parlar dos al mateix temps, cosa que ja actualment mai ja ho ha de fer, per què quan un parla els altres l’escoltem religiosament i quan acaba, comença un altre.

Ja veieu si  n’és de fàcil esmenar  aquesta anomalia.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada