dissabte, 10 d’octubre del 2015

2091-ARTUR MAS, EL QUE PREDICA AMB EL QUE NO CREU

Llegit a la premsa: La imparcialitat d’Artur Mas. Que algú li contesti quan faci segons quines declaracions a la premsa. Sempre acusa als altres dels seus propis defectes. Ara que ja l’han  empaperat per el 9-N, demana als jutges que siguin imparcials.  Voleu dir que ell ho ha estat mai de imparcial i com a president de la Generalitat?. Ja diuen de que, El ladrón,cree que todo el mundo es de su condición.

Llegit al mateix diari, però a la pàgina següent: Mesura de gràcia  per alliberar a un ex conseller. Serveis Penitenciaris de la Generalitat,ha concedit el tercer grau a l’ex conseller republicà Jordi Ausàs, que per el delicte de contraban de tabac complia pena de quatre anys i una multa de 195.000 euros -però que en canvi encara no ha pagat-  ja que formava part d’una banda criminal que es dedicava a treure de forma il·legal tabac de Andorra, aprofitant el seu càrrec oficial i vendre’l a Espanya, fins i tot quan encara “gaudia” de l’esmentat càrrec al govern de la Generalitat, i després de només als tres mesos d’haver-hi ingressat en compliment de la seva condemna, que va ser ratificada per el Tribunal Suprem i que ara permet sortir de la presó de Ponent, els caps de setmana.

 La Fiscalia de Lleida però ja ha anunciat, que recorreria davant de la justícia  la mesura de gràcia, per considerar-la injusta, ja que l’administració catalana, no ha tingut en compte l’informe del equip de tractament de Ponent.

Abans de ser Conseller de Governació, o sigui el que legalment és el que ha de vigilar als contrabandistes,  quan CiU va tornar a la Generalitat,  al guanyar a les urnes al Tripartit, Ausàs va ser alcalde  de la Seu d’Urgell, càrrec que va ocupar fins que va obtenir el de conseller de Governació.

Crec de que sobren del tot, qualsevol  comentari.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada