dijous, 29 d’octubre del 2015

2144-RETALLS DE NOTÍCIES

Qüestiona la manera de contractar de la Generalitat. El director de la oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Daniel de Alfonso, s’ha atrevit a posar en dubte el sistema de la contractació pública de la Generalitat, que per cert Artur Mas va defensar tant aferrissadament al Parlament i com impecable i que cada vegada és més exigent.

Hi ha escletxes, ha assegurat, per on qualsevol que coneixi tant sols una mica la legislació, segur que se les saltaria.

Allò que jo dic sempre, de que “feta la llei, feta la trampa”-.

Sense ni tant sols sospesar l’abast de la insumissió. Antonio Baños lìder de la CUP, va criticar durament als Mossos d’Esquadra, que varen acatar les ordres de l’Audiència Nacional al decretar, a la que Baños va denominar, com operació contra els moviments populars del país, sense tenir en compte que la desobediència que ell defensa davant dels tribunals espanyols, al que els va titllar de represors i hereus del TOP franquista, pot portar greus conseqüències en aquest cas i com exemple-.

El que sembla demostrar de que si mai arribesin a governar els de la CUP ,segur que “gaudiriem” de una veritable, llei de la selva.

La vida monacal de Josep Tarradellas, contrasta amb la fortuna que Jordi Pujol i família, amagava a l’estranger.

En el llibre del historiador Carles Santaca, Josep Tarradellas, l’exili (1954/1977) fa resaltar lo admirats que varen quedar els militars que Adolfo Suárez va enviar a Saint-Martin-le-Beau, per parlar amb ell, ja que varen poder comprovar de que Tarradellas, va viure amb la més absoluta austeritat i la vida  monacal que va fer durant el seu exili a França, comparada amb la de Jordi Pujol, que durat el seu mandat va pastar una fortuna i ara que sembla de que se li ha descobert el marro, s’emprenya, que la majoria de cotxes quan passen per davant de casa seva de l’Avinguda del  General Mitre, es foten a tocar-li el clàxon.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipoòlit de  Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada