divendres, 16 d’octubre del 2015

2109-LA CARME FORCADELL, ENCARA VIU D’IL•LUSIONS?

Doncs he sentit quan a 8TV en Cuní  l’entrevistava, que ha dit taxativament de que si ara es fes un plebiscit, el guanyarien de carrer.

Es veu de que ella ja no es recorda que les eleccions del 27-S o sigui que pràcticament fa quatre dies i que  eren simplement unes eleccions autonòmiques, els de Junts pel Si,  les varen convertir en plebiscitàries i s. e. u o. el resultat va ser: A favor del SI, 1.941.341 vots i a favor del NO, 2.092.498 vots  i encara no en te prou d’eleccions de que amb tant poc de temps a Catalunya i des de el 2012 i per els capritxets d’en Mas, ja se n’han celebrat tres?.

Després i quan li ha preguntat en Cuní, si ja es veia com  la propera Presidenta del Parlament,  no ha contestat, ni SI ni NO, ni BLANC  ni NEGRE,  però jo ja m’he ensumat de que ja en tenim una altre en perspectiva, de que gràcies a la política i que mitjançant els nostres impostos, li haurem  resolt i per tota la vida, la seva situació econòmica.

A 13TV, ha manifestat, un que es veu que  ha assistit personalment i no se el per què, al interrogatori d’en Mas al Tribunal  Superior de Justícia de Catalunya i malgrat de que en Mas ja havia manifestat que no contestaria a cap pregunta del fiscal, ha tingut un “rifirrafe” amb el  mateix  i el seu advocat al veure que s’embolicava la troca, amb dos dits  i com si forcin unes tisores, li ha fet la senyal de  que tallés, doncs es veu de que en Mas, s’anava posant nerviós i ja s’emmerdava amb  llibres de cavalleria.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada