divendres, 9 d’octubre del 2015

2084-ALS DE LA CUP, NOMÉS ELS HI MANCA “EXIGIR”, LA CREMADA DELS REGISTRES DE LA PROPIETAT

I de moment  ens trobariem exactament igual, que unos mesos després del 18 de juliol del 1936, que a Catalunya imperava únicament la “llei” de la FAI, que a part dels seus assassinats, varen ordenar i com així es va fer per part de les Patrulles de Control, de cremar tots els Registres de la Propietat, i aleshores varen municipalitzar la vivenda i tothom tenia d’anar a pagar -i la majoria- el lloguer de la seva propia vivenda, als ajuntaments. I això que la CUP va ser la primera en reconeixer l’endemà mateix del 27-S, que els independentistes NO HAVÍEN GUANYAT el “plebiscit” i que, per tant, aquest fet descartava una declaració unilateral d’independència. Però els de Junts pel Sí, amb Junqueras al davant, proclamava tot el contrari, que el resultat de les eleccions era que havía guanyat el “SI” i per això, es sentíen legitimats per continuar amb el procés independentista (!). En Mas no piula, esperant que li caigui el manà del cel i li permetin seguir ocupant la Presidència de la Generalitat, ni que sigui com aquell rei d’Anglaterra anomenat “Juan sin tierra”, encara que el desposeeixin de responsabilitats executives (la qüestió és seguir cobrant el sou de President). Aquest és el panorama que ens espera els propers mesos. És dir que, al final, després de tant exigir la celebració d’eleccions, es celebren, es passen els seur resultats pel forro, i segueixen amb la seva ceba com si aquí no hagués passat res! Gran aplicació de la Democràcia!

De  moment exigeixen, a part de 39 mesures urgents de caire social,  com son aigua, electricitat i vivenda gratis  per tots  els ciutadans  i una renda mínima vital, ja que supediten el seu recolzament als Junts pel Si, a una fulla de ruta revolucionaria, com és declarar unilateralment la República Catalana Independent, o sigui trencar amb Espanya, i de desobediència explícita, ja que ells volen i malgrat de que no formarien  part del possible govern, una soberania ilimitada i absoluta, quan ells ja saben que quan ni han dos i un de ells no és vol barallar, mai arriben a les mans i després sobretot, renacionalitarzar  les empreses privades i entre elles recalquen, la banca.  

Però aquesta trepa, a quin segle es pensen que estant vivint?.  Ningú els hi ha explicat mai encara, de que això mateix de nacionalitzar la banca, ja ho portaven en el seu programa a les eleccions de 1982 quan va guanyar i  per majoria absoluta el PSOE i sort de que abans en Miterrand, també socialista, a França, ja ho va fer i a la vista del fracás absolut d’aquella mesura, varen  tenir de fer marxa enrera i  ni en Boyer, ni en González, ja no en varen tornar  a parlar mai  més.

O sigui que segons va suggerir Antonio Baños, similar a la Revoluciò Francesa, res de pactar amb l’Estat espanyol, ja que la ruptura ha de ser total e immediata, com també a establir un Estat, tipus bolivià, com a Veneçuela amb en Chàvez o ara en Maduro, país a on per cert fins i tot, estant mancats normalment, de paper higiènic.

Sortir de la Unió  Europea i del euro, implantar una economia socialista, -ara que el marxisme  ja fa anys que ha fracasat a tot el mon-  i autogestonaria, o sigui que hauriem de tornar a la època del comunisme llibertari que la CNT-FAI va implantar a Aragó durant la nostra guerra incivil, en que tot es pagava a base de vales.   Que per cert jo tinc una fotocòpia del Comité de Milicies y Defensa de Toledo del 21 de setembre del 1936 a on diu taxativament: “VALE POR SEIS PORVOS con la Lola.  Er Comitè” i signat.

De  moment,. no varen excloure amb en Mas,  però sembla de que les condicions imposades  només  podrien ser assolides per en Romeva o en Junqueras.  Ara que varen dir una cosa que de cap manera es pas veritat i es de que  l’independentisme a Catalunya,  te la majoria social  i aixó es fals,  ja que el 52% dels ciutadans, de cap manera varen votar a favor de la independéncia.


PERE PÍ CABANES - Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada